Picture
Mint láttátok végre készen van a videó, aminek nagyon örülök :D A másik dolog amiről ma szeretnék írni nektek egy hír ami egy "harci eb" támadásáról szól -.-.

Leharapta egy nő orrát egy "harci kutya"

Leharapta egy nő orrát egy harci kutya a németországi Gerában. A staffordshire-bullterrier egy lakásban támadt a 27 éves áldozatra, amikor az a kutya gazdájával, egy másik, hasonló korú nővel vitatkozott.

A rendőrség vasárnap esti közlése szerint a leharapott testrészt nem sikerült megtalálni. A kutyatulajdonos ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indult eljárás. A nőnek nincs engedélye a Türingiában veszélyes kutyafajtaként besorolt állat tartására.

Az orrleharapó harci kutya egy állatmenhelyre került, és soha többé nem kerülhet vissza gazdájához.



Az első dolog amit hozzá tennék, hogy a "harci kutya" nem volt idézőjelben azt én tettem oda. Amint a hírben is benne van vitatkoztak.. A kutya csak a gazdáját akarta megvédeni. Annyi pozitívum van ebben a hírben hogy a kutya legalább nem lesz elaltatva... 

Nem értem miért jó ez, megint csak a fajta rossz hírét rontják... Pedig minden csak attól függ hogy nevelünk egy kutyát. Nekem is van 2 "harci kutyám" akik ráadásúl őrző-védőznek és még sosem támadtak meg senkit aki bejött hozzánk vagy séta közben összetalálkoztunk vele. Érdekes.... -.-"





Leave a Reply.